Αύξηση των αθλητικών επιδόσεων

Εάν θέλετε μια ισχυρή, αθλητική διάπλαση τότε χρειάζεστε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που να ταιριάζει με τους στόχους σας. Δεν χρειάζεται να περάσετε τεράστια ποσά χρόνου και ενέργειας στο γυμναστήριο – χάρη στην αποτελεσματικότητα του EMS, μπορείτε να ασκείστε πιο έξυπνα για ταχύτερα αποτελέσματα.

Η αντοχή και η προετοιμασία παίζουν τεράστιο ρόλο στη γενική φυσική κατάσταση και η γενική φυσική κατάσταση μπορεί να τονωθεί πολύ πιο αποτελεσματικά με το EMS. Θα ενισχύσετε σημαντικά την απόδοσή σας λόγω της αυξημένης ενεργοποίησης των μυϊκών ινών. Εφόσον η ταχύτητα και η δύναμη είναι ο τελικός σκοπός, η μέθοδος EMS διεγείρει τις γρήγορες μυϊκές ίνες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, χωρίς να διακινδυνεύει κάποιο τραυματισμό των αρθρώσεων ή του ιστού του προσώπου.

Η σωματική άσκηση EMS έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει στη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων σε όλα τα είδη του αθλητισμού, είτε πρόκειται για αντοχή, ευκινησία, ταχύτητα ή αντοχή. Η πλειοψηφία των αθλητών δηλώνει πολλαπλά οφέλη από την επανάληψη συγκεκριμένων μοτίβων κίνησης κατά τη διάρκεια της διέγερσης του EMS και, επειδή είναι μία συνολική σωματική προπόνηση, αυτή μπορεί να επιτευχθεί σε κάθε μία συνεδρία χωρίς πλέον επιπρόσθετη άσκηση.

X