ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ TRAINER

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ TRAINER ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Μαζί με την τεχνολογία υψηλού επιπέδου εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει ο προσωπικός σας trainer που βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας, επιτηρεί την κατευθύνει την πρόοδό σας και ταυτόχρονα λειτουργεί ως σύμβουλος για έναν υγιή τρόπο ζωής. Τα ραντεβού κι η σταθερή υποστήριξη πετυχαίνουν με τον καλύτερο και διασκεδαστικότερο τρόπο τους στόχους της δικής σας, εξατομικευμένης, προσωπικής σας γυμναστικής.

Σφιγηλό, αδύνατο σώμα

  • 89% ένιωσαν το σώμα τους πιο σφριγηλό, μετά από την εκγύμναση.
  • Μείωση ποσοστού σωματικού λίπους έως και 4% μέσα σε 6 εβδομάδες.
  • Οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm από τη μέση και τους γλουτούς.
  • Στους άνδρες, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε έως και 2,3 cm, ενώ παράλληλα η μυϊκή μάζα στα πόδια, το ανώτερο τμήμα των βραχιόνων και το στήθος αυξήθηκε κατά 1-2 cm.

Εντυπωσιακή και μόνιμη μείωση του περιττού λίπους

Τα υπέρβαρα άτομα έχασαν κατά μέσο όρο 3,5 kg και το σωματικό λίπος τους μειώθηκε κατά 9%, ενώ έχασαν 6,5 cm στη μέση και 2 cm στην περιφέρεια των άνω βραχιόνων μετά από μόλις 13 εβδομάδες και χωρίς δίατα.

Ορατά & μετρήσιμα αποτελέσματα!

Βάσει αναλυτικών μελετών του Γερμανικού Αθλητικού Πανεπιστημίου της Κολωνίας (Kleinöder/Kreuzer/Speicher 2006-2008), του Πανεπιστημίου της Βηρυτού (Boeckh-Behrens et al. 2002-2006) και του Πανεπιστημίου Friedrich Alexander Erlangen-Nürnberg (Kemmler/Birlauf/von Stengel 2009).

Αύξηση σωματικής απόδοσης 84%
Βελτίωση αντοχής 71%
Αύξηση σφριγηλότητας μετά την εκγύμναση 89%
Αύξηση δύναμης & αντοχής 108%

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ

X