ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑ

ΣΜΙΛΕΨΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ

Το miha bodytec στοχεύει στην εκγύμναση για δύναμη, ταχύτητα και αντοχή εξοικονομώντας τεράστιο χρόνο για εσάς και με το πιο διασκεδαστικό τρόπο. Για την τόνωση της μυϊκής δύναμης το miha bodytec καλύπτει το σύνολο του μυϊκού συστήματος και τους εν τω βάθει σταθεροποιητικούς μύες. Ξεκινά εκεί που οι συμβατικές πρακτικές γυμναστικής σταματούν: ηλεκτρικοί παλμοί ελέγχουν τις μυϊκές ίνες ταχείας συστολής άμεσα και εντυπωσιακά.

Φανερά αποτελέσματα, μετρήσιμα σε ελάχιστες συνεδρίες

Η εκγύμναση EMS είναι κατά 40% πιο εντατική από την κλασική προπόνηση δύναμης με βάρη. Στοχεύει στην εκγύμναση για δύναμη, ταχύτητα και αντοχή εξοικονομώντας τεράστιο χρόνο για εσάς και με το πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Αδύνατο και σφριγηλό σώμα: το σώμα που θέλετε!

Η δραστηριότητα του μεταβολισμού και των ενζύμων αυξάνεται, όπως και η κατανάλωση ενέργειας. Τα αποτελέσματα είναι φανερά: μόνιμο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του σώματος με ενδυνάμωση της μυϊκής μάζας και ταυτόχρονη μείωση του πλεονάζοντος λίπους.

Ορατά & μετρήσιμα αποτελέσματα!

Βάσει αναλυτικών μελετών του Γερμανικού Αθλητικού Πανεπιστημίου της Κολωνίας (Kleinöder/Kreuzer/Speicher 2006-2008), του Πανεπιστημίου της Βηρυτού (Boeckh-Behrens et al. 2002-2006) και του Πανεπιστημίου Friedrich Alexander Erlangen-Nürnberg (Kemmler/Birlauf/von Stengel 2009).

Αύξηση σωματικής απόδοσης 84%
Βελτίωση αντοχής 71%
Αύξηση σφριγηλότητας μετά την εκγύμναση 89%
Αύξηση δύναμης & αντοχής 108%

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ

X