ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ

ΜΟΝΙΜΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ

Η δραστηριότητα του μεταβολισμού και των ενζύμων αυξάνεται, όπως και η κατανάλωση ενέργειας. Τα αποτελέσματα είναι φανερά: μόνιμο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του σώματος με ενδυνάμωση της μυϊκής μάζας και ταυτόχρονη μείωση του πλεονάζοντος λίπους. Οι δυναμικές συστολές των μυών διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και τη ροή του αίματος στο δέρμα. Βάρος και λίπος μειώνονται και ο μεταβολισμός επιταχύνεται. Οι μύες διακρίνονται με μεγαλύτερη γράμμωση και σφριγηλότητα.

Σφιγηλό, αδύνατο σώμα

  • 89% ένιωσαν το σώμα τους πιο σφριγηλό, μετά από την εκγύμναση.
  • Μείωση ποσοστού σωματικού λίπους έως και 4% μέσα σε 6 εβδομάδες.
  • Οι γυναίκες έχασαν κατά μέσο όρο 1,5 cm από τη μέση και τους γλουτούς.
  • Στους άνδρες, η κοιλιακή χώρα μειώθηκε έως και 2,3 cm, ενώ παράλληλα η μυϊκή μάζα στα πόδια, το ανώτερο τμήμα των βραχιόνων και το στήθος αυξήθηκε κατά 1-2 cm.

Εντυπωσιακή και μόνιμη μείωση του περιττού λίπους

Τα υπέρβαρα άτομα έχασαν κατά μέσο όρο 3,5 kg και το σωματικό λίπος τους μειώθηκε κατά 9%, ενώ έχασαν 6,5 cm στη μέση και 2 cm στην περιφέρεια των άνω βραχιόνων μετά από μόλις 13 εβδομάδες και χωρίς δίατα.

Ορατά & μετρήσιμα αποτελέσματα!

Βάσει αναλυτικών μελετών του Γερμανικού Αθλητικού Πανεπιστημίου της Κολωνίας (Kleinöder/Kreuzer/Speicher 2006-2008), του Πανεπιστημίου της Βηρυτού (Boeckh-Behrens et al. 2002-2006) και του Πανεπιστημίου Friedrich Alexander Erlangen-Nürnberg (Kemmler/Birlauf/von Stengel 2009).

Αύξηση σωματικής απόδοσης 84%
Βελτίωση αντοχής 71%
Αύξηση σφριγηλότητας μετά την εκγύμναση 89%
Αύξηση δύναμης & αντοχής 108%

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ

X